Menü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=> Daha kayıt olmadın mı?
Sitemizin Bilgi Ve Paylaşım Forumu Forum - Kuzu Tandır eser (şimdiye kadar 257 posta) | | Tarif No: 4970 Kuzu Tandır
Tarih: 14.Haz.2006
Kuzu Tandır
MALZEMELER
800 gram kuzukol
2 adet havuç
2 adet soğan
1 demet maydanoz sapı
2 adet sivri biber
1 çay bardağı et suyu
Sıvı yağ
Tuz, karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Ön hazırlık olarak domateslerin, soğanların ve havuçların kabuklarını soyun. Geniş bir fırın. tepsisinin içine kuzu budunu, soğanları, havuçları, domateslerl, sivri biberleri ve maydanoz saplarını yerleştirin. Malzemelerin üzerine tuz ve karabiber serperek 200 derecelik fırına koyun.
Etin piştİğine emin olduktan sonra ki bu yaklaşık 40-45 dakika sürebilir, fırından çıkartın. Tepside bulunan sebzeleri ayırarak, hepsini mikserden geçirin. 1 çay bardağı et suyunu da ekleyerek püre haline getirin.
Servis tabağına püreyi ve eti yerleştirin. Arzu edersenız, yanına koyacağınız iç pilav ile servıs yapabilirsiniz. |
Bütün konular: 247 Bütün postalar: 270 Bütün kullanıcılar: 21 Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|